Stukje Gardenroute

26 november 2024 - Knysna, Zuid-Afrika

Half bewolkt 24gr

We kunnen het niet laten want we gaan vandaag nog een stukje van de Gardenroute rijden. Deze hebben we in 2017 en 2018 helemaal gereden en wij vinden hem prachtig. Vandaag rijden we het stuk Knysna naar Mosselbaai. Onze eerste stop is Sedgefield meer om wat water in de auto te hebben, maar het was een leuk plaatsje om door te rijden. Toen naar Wilderniss hier hebben we beide jaren een aantal nachten overnacht. Heel leuk om hier weer rond te kijken en herinneringen op te halen. Tevens was er zowat niets verander. In een tentje koffie gedronken en een gebakje besteld i.v.m. Chris zijn verjaardag, bleek het geen gebak te zijn maar bladerdeeg met vlees erin(soort pasteitje) wel lekker. Daarna weer in de auto op we zagen de plaatsnaam Herolds Bay op een bord staan, die naam kwam ons niet bekend voor, de afslag genomen, maar toen bij het plaatsje aankwamen herkende we het meteen, hier zijn we eerder geweest. Onderweg weer mooie uitzichten. In Mosselbaai op zoek naar een strandtent waar we toen roosterbrood met boter, kaas en jam hadden gegeten, maar konden deze niet vinden. Maar in mijn tas heb ik altijd een boekje zitten om onderweg dingen op te schrijven voor de blog. Dus ik op zoek in mijn boekje bij de reis van 2017 naar Zuid-Afrika en ja hoor daar stond in dat we in Mosselbaai bij Kaai 4 roosterbrood hadden gegeten. Dus Kaai 4 in de tomtom gezet er heen gereden en heerlijk roosterbrood met boter, kaas en jam gegeten. Dit tentje was ook geheel niet veranderd. We hebben weer een heerlijke dag gehad met heel veel herinnerenvan 2017 en 2018. 'S avonds in een tentje gegeten in Knysna waar we toen voor het eerst wood-fired focaccia hadden gegeten, dat is een flinterdunne pizza met feta kaas en knoflook echt heerlijk.

I.v.m met de slechte internet kan ik de foto's niet downloaden helaas. Ik ga proberen om ze zo snel mogelijk te plaatsen. Maar dat weet je wel in Zuid-Afrika, gisteren hadden we geen water, dat gebeurt hier wel vaker.

1. Corina:
    27 november 2024